Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA  -  Personální management

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

KONFERENCE VOV

Vloženo: 3.7.2018 | Autor: admin| Zobrazeno: x |
KONFERENCE POŘÁDANÉ V RÁMCI PROJEKTU VOV - EKONOMICKÁ SEKCE

KONFERENCAE 28.ÚNORA 2020

prezentaci konference naleznete ZDE

čas konání:    od 11:00 hodin

místo konání: VOŠ AHOL, OSTRAVA, ul. Dušní

 


 

Úvodní konference k projektu OP VVV - inovace vyššího odborného vzdělávání, ekonomická sekce se konala 22.6.2018 v konferenčních prostorách Barokního Špitálu v Litoměřicích.

V průběhu jejího konání byly partnerské VOŠ, VŠ a pozvaní hosté z řad zástupců MŠMT, Hospodářské komory, Ústeckého kraje, ČSI aj. seznámeni s naplňováním klíčových aktivit projektu a časovým plánem realizace. Zároveň měli možnost diskutovat v pracovních skupinách o realizaci aktivit, seznámit se s podrobnostmi a své dotazy v rámci tvorby digitálních otevřených zdrojů a MOOc kurzů konzultovat se zástupci ČVUT a VŠKK. 

 

Hlavní manažer projektu Mgr. Miroslav Pokorný představil komplexní vizi a cíl směřování vyššího odborného vzdělávání v rámci vzdělávací soustavy České republiky, na které budou spolupracovat všechny sekce projektu inovace VOV (vyššího odborného vzdělávání) za oblasti ekonomickou, humanitní, pedagogicko-sociální, zdravotní a technickou.

 

PRACOVNÍ PODKLADY NALEZNETE NA TÉTO WEBOVÉ STRÁNCE

PREZENTACE Z KONFERENCE ZDE

FOTOGRAFIE ZDE 

 

 

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.