Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom
ODBORNÉ KURZY
Škola on-line





Fotogalerie
Tisk
Mapa webu
A
A
A

Sportovní kurzy

Zobrazeno: x |

Yoga for Life

Slovo jóga pochází ze sanskrtu a je zaměřena na harmonii mezi myslí a tělem. Konečným cílem této filozofie je nastolit rovnováhu mezi myslí a tělem a dosažení samostatného osvícení. K dosažení tohoto cíle, jóga používá pohyb, dýchání, držení těla, relaxace a meditace s cílem vytvořit zdravé a živé a vyvážený přístup k životu. 

Mnoho znás většinu dne sedí ať už v kanceláři, škole, autě či doma. Časté sezení zkracuje svaly, šlachy a ztrácíme mobilitu kloubů. Důsledek toho je , že je naše tělo ztuhlé, unavené a bolavé.

 

První ze série kurzů Yoga for Life bude změřený na kyčle, které tímto způsobem života velice trpí. Ukážeme Vám cviky, které zlepší mobilitu a flexibilitu právě v oblasti, která je dlouhodobým sezením hodně namáhaná.

Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Jóga pro začátečníky:

 

Jóga pro mírně pokročilé:

 

 

Možnost idividuálních lekcí v ceně 500,- Kč/hod.

čas s termín dle dohody

Kontakt: Mgr. Dája Pokorná
Telefon: +420 724 029 019

 




Gymnastická průprava
Ideální doplněk pro všechny druhy sportů. Výuka je zaměřena na základní prvky gymnastické průpravy (kotouly, stoje na rukou, přemet
stranou, přemety, přeskoky... ) Cvičit budeme i na nářadí - hrazda, kruhy, lavičky. Nejedná se o gymnastický trénink, ale o všestranný pohyb zábavnou formou pod vedením
zkušené lektorky Mgr. Dáji Pokorné. Součástí tréninku je

- zpevňování a posilování
- rozvoj flexibility a správného držení těla
- zvládnutí koordinace těla a pohybu

Gymnastika

Kontakt: Mgr. Dája Pokorná
Telefon: +420 724 029 019
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.