Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA  -  Personální management

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Podpořte finančně naší školu


Vážení rodiče a přátelé školy,

protože se snažíme pro Vaše děti a naše žáky dělat více, než s čím počítá státní rozpočet a dotace ministerstva školství, rozhodli jsme se požádat Vás o podporu.

Pokud budete chtít finančně podpořit naši školu, můžete tak učinit prostřednictvím níže uvedeného bankovního účtu nebo platbou v kanceláři školy. Ať zvolíte jakoukoli variantu, zaručujeme Vám absolutní kontrolu nad každou Vaší vydanou korunou, vždy se dozvíte, na co přesně peníze byly využity.

Nejnižší možný příspěvek není stanoven, necháváme zcela na Vás, jestli a jak podpoříte školu Vašich dětí. Ten, kdo daruje více než 999,- Kč, obdrží certifikát sponzora a s jeho svolením bude jeho jméno prezentováno na nástěnce sponzorů školy. Sponzorem může být fyzická i právnická osoba.

Při převodu peněz, prosím, do informací napište své jméno a příjmení (případně IČO a název firmy) a adresu, kam můžeme zaslat potvrzení o daru pro FÚ.

Číslo účtu:   183042245        Kód banky: 0300

 

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.