Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA  -  Personální management

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Nová generace diplomovaných specialistů: Absolutorium na Vyšší odborné škole EKONOM

Zobrazeno: x |
Dne 30. června 2023 se na Vyšší odborné škole EKONOM v Litoměřicích konalo slavnostní absolutorium. Tento den byl významným milníkem pro čtyři studenty oboru Personální management, kteří úspěšně obhájili své diplomové práce a získali tak titul diplomovaný specialista.

Michael Apeltauer představil svou diplomovou práci s názvem "Návrh motivačního modelu pro malou firmu". Jeho práce se zaměřila na vývoj efektivního motivačního modelu, který by mohl být aplikován v malých firmách.
Kryštof Ivančo se ve své práci "Zaměstnanecké benefity jako faktor motivace zaměstnanců" zaměřil na důležitost zaměstnaneckých benefitů a jejich vliv na motivaci zaměstnanců.
Karolína Pirunčiková ve své práci "Nábor zaměstnanců ve vybraných organizacích" analyzovala různé metody náboru zaměstnanců a jejich efektivitu.
Petra Jakubíčková se ve své práci "Benefity poskytované zaměstnancům ve vybraném podniku" zaměřila na analýzu benefitů poskytovaných zaměstnancům a jejich vliv na spokojenost a loajalitu zaměstnanců.

Všichni absolventi úspěšně obhájili své diplomové práce a prokázali tak své hluboké porozumění pro obor a schopnost aplikovat teoretické znalosti do praxe.
Gratulujeme všem absolventům a přejeme jim mnoho úspěchů v jejich budoucí kariéře!
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.