Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom
UNIVERZITA TŘETÍHO VĚKU
Škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Předávání pamětních listů

Vloženo: 29.1.2020 | Zobrazeno: x |
V Litoměřicích se uskutečnilo předávání pamětních listů studentům Virtuální Univerzity třetího věku. Předání se ujal sám starosta města, Mgr. Ladislav Chlupáč.

Na Městském úřadě v Litoměřicích se dne 27. 1. 2020 jako každoročně uskutečnilo slavnostní předávání pamětních listů absolventům Virtuální Univerzity třetího věku. Akce se konala za účasti vedení školy EKONOM, která jako konzultační středisko s dlouholetou tradicí univerzitu provozuje. Celý průběh slavnosti měla na starosti Mgr. Marta Hudcová, která letos vzdělávací kurzy poprvé lektorovala. Všichni studenti úspěšně dokončili studium a mohl jim tak být předán pamětní list. Toho se ujal sám starosta města, Mgr. Ladislav Chlupáč. V rozhovoru navíc potvrdil, že město hodlá i nadále podporovat aktivity tohoto typu pro seniory.

V letošním zimním semestru univerzita představila náročné téma Křesťanská ikonografie a hagiografie. Z rozhovorů se studenty jasně vyplynulo, že je námět moc bavil, pomohl jim rozšířit obzory a dozvědět se mnoho zajímavých informací. My si myslíme, že to tak dozajista bude i v příštím semestru, jelikož univerzita nabídne dvě další lákavá témata. Představí nejznámější umělce renesance, kterými bezesporu jsou Michelangelo Buonarotti a Leonardo da Vinci. Konzultační středisko Virtuální Univerzity třetího věku v Litoměřicích provozuje škola Ekonom pod záštitou Provozně ekonomické fakulty České zemědělské univerzity v Praze. První přednáška letního semestru začíná v pondělí 3. února od 14:30 hod. Rádi přivítáme jak stávající, tak nové studenty, pro které je univerzita nejen místem vzdělávání, ale i setkávání.

FOTOGALERIE ZDE

VIDEOZÁZNAM

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.