Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom
UNIVERZITA TŘETÍHO VĚKU
Škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Studenti VU3V opět rozzářili obřadní síň v Litoměřicích

Zobrazeno: x |
Litoměřice – Konzultační středisko VU3V v Litoměřicích v pondělí 22. 1. 2018 zakončilo v litoměřické obřadní síni slavnostním předáním pamětních listů studium zimního semestru.

Již devátým rokem v říjnu 2017 otevřela VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky EKONOM v Litoměřicích své brány studentům univerzity třetího věku. V zimním semestru v konzultačním středisku, které zaštiťuje Provozně ekonomická fakulta České zemědělské univerzity v Praze, studovalo třicet frekventantů téma cestování, z nichž osm 16. ledna 2018 promovalo v aule ČZU v Praze.

Ve slavnostním duchu se neslo i zakončení zimního semestru 2017/2018, které probíhalo za účasti Mgr. Ladislava Chlupáče, starosty města Litoměřice, Ing. Renáty Jurkové, vedoucí odboru sociálních věcí, a Mgr. Miroslava Pokorného, ředitele školy EKONOM. Krásná atmosféra, záblesky fotoaparátu, hřejivá slova i výrazy dojetí, to vše bylo možné zaznamenat v pondělí 22. 1. 2018 v obřadní síni Městského úřadu v Litoměřicích. „Jsem velmi ráda, že jsem mohla přijít, a již se těším, až 5. 2. 2018 zasednu zpátky do školních lavic. Budeme probírat génia evropského baroka,“ sdělila nám jedna ze studentek VU3V.

„Univerzita třetího věku se těší velkému zájmu, o němž vypovídá stále se zvyšující počet studentů. Jsem tomu rád, neboť jejich zájem je důkazem, že studovat je možné v každém věku. A tak mohu říci, že naše škola poskytuje vzdělání lidem od 4 let (dětem v MŠ) do 99 let. Jste-li ve starobním důchodu a máte chuť se vzdělávat, přijďte k nám. Škola EKONOM vás přivítá s otevřenou náručí. Více informací o studiu VU3V zjistíte na www.skolaekonom.cz,“ řekl nám s úsměvem na tváři ředitel školy EKONOM.

 

Mgr. Olga Maťáková

vedoucí KS VU3V Litoměřice

 

FOTOGALERIE ZDE

VIDEO ZÁZNAM ZDE

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.