Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA  -  Personální management

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Zářivý červen aneb Absolutoria na EKONOMu

Vloženo: 30.6.2018 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Litoměřice – V pondělí se na škole EKONOM konala absolutoria, při nichž studenti vyšší odborné školy dokazovali své znalosti nejen z oblasti firemního managementu

Nervozita, obavy ze selhání či výpadku paměti, ale i pocit štěstí a hrdosti, to jsou emoce, které
25. června 2018 prožívali na VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové školy EKONOM v Litoměřicích studenti vyšší odborné školy oboru firemní management. V tento den na škole EKONOM probíhala absolutoria, tedy závěrečné zkoušky završující tříleté studium. Po úspěšném složení zkoušek z cizího jazyka, z předmětů stanovených učebním plánem a obhajobě absolventské práce se všichni studenti pyšnili vysvědčením o absolutoriu a diplomem s právem nosit za příjmením titul DiS., tj. diplomovaný specialista.

„Tento ročník byl pro nás unikátní, jelikož se jednalo o poslední ročník studia oboru firemní management, který byl na naší škole zaveden již v roce 2002. V letošním roce tak vyšší odborná škola slaví 15 let historie. Jsem velmi rád, že jsem při slavnostním vyřazování studentů mohl předat i dva červené diplomy,“ sdělil Mgr. Miroslav Pokorný, ředitel školy.

„Jsem velmi šťastná, že jsem studium zdárně dokončila. Škola EKONOM na nás klade velké nároky,  je to tak dobře, protože díky ní pak máme větší šanci prosadit se na trhu práce. Jsem ráda, že jsem si tuto školu vybrala, naprosto splnila moje očekávání,“ s úsměvem dodává jedna z diplomovaných specialistek.

V následujícím školním roce 2018/2019 škola EKONOM otevírá nový studijní obor s názvem personální management. Jedná se o tříleté denní studium, které je určeno absolventům středních škol.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.