Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Škola EKONOM žákům připravila exkluzivní program – závody na dračích lodích

Vloženo: 8.11.2023 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Veslařský areál Račice vznikl v 70. a 80. letech 20. století na místě bývalé pískovny. Za dobu své existence hostil řadu významných sportovních akcí – mistrovství světa veslařů, světové poháry v kanoistice a světový šampionát dračích lodí. A nově také závody školy EKONOM na dračích lodích.

Škola EKONOM si pro sportovní seznamovací projektový den nemohla vybrat lepší počasí. Krásný zářijový slunečný den přímo lákal k vodě a kam jinam, než do Račic. Vedení školy žákům připravilo nezapomenutelný zážitek – projektový den přímo na břehu labského kanálu, kde jim zkušení trenéři vysvětlili všechna pravidla související s plavbou na dračích lodích. A pak už se šlo nacvičovat správnou techniku, aby jednotlivé soutěžní týmy zajely co nejrychlejší časy. Nesměla chybět bezpečnostní výbava a hurá do vln! Tady se projevila fyzička každého soutěžícího, ale na dračích lodích jde především o souhru celého týmu. Všichni statečně bojovali jak v rozplavbách, tak v hlavním závodě. Nakonec si odnesli své výhry, ale tou nejcennější je rodinná přátelská atmosféra panující na litoměřické škole EKONOM, kterou tato stmelovací akce jen podpořila.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.