Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Pod zkratkou OČMU se může skrývat i záchrana lidského života

Vloženo: 8.11.2023 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Každá škola má za úkol připravovat své žáky na mimořádné situace. Nikdy neví, kdy jim získané znalosti mohou pomoci v těžkých životních okamžicích nebo dokonce pomohou zachránit lidský život.

Kdo by měl žákům tak potřebné znalosti předat nejlépe? Odborníci, kteří se denně setkávají s mimořádnými událostmi a jejich povoláním je právě ochrana člověka a lidského života. Žáci školy EKONOM tedy navštívili pracoviště litoměřického Hasičského záchranného sboru, kde absolvovali zajímavou odbornou přednášku i praktickou ukázku práce záchranářů. Tímto velmi děkujeme kpt. Ing. Pavlu Vašíčkovi a celému týmu litoměřických hasičů, jejichž práce si velmi vážíme. I přes jejich náročný program nás ochotně přivítali a odpovídali i na ty nejpřekvapivější otázky našich žáků.

Stejného úžasného přijetí se žáci EKONOMU dočkali i od pracovníků ZIS Ústeckého kraje, jejichž hlavním úkolem byl nácvik první pomoci v mimořádných situacích. Kolem jejich sanitního vozu bylo vytvořeno provizorní místo pro nácvik základních technik. Cenné znalosti se žákům, ale i učitelům mohou kdykoli hodit, protože ŠTĚSTÍ PŘEJE PŘIPRAVENÝM.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.