Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Škola EKONOM zahájila svůj 31. školní rok opět ve slavnostním stylu

Vloženo: 8.11.2023 | Zobrazeno: x |
Gotický hrad otevřel své brány jako každý první školní den litoměřické škole EKONOM. Přivítal jak vedení školy a učitele, tak všechny žáky i jejich rodinné příslušníky. Škola Ekonom vstoupila do 31. roku své působnosti, a potvrdila tak své stabilní postavení mezi vzdělávacími institucemi Litoměřicka.

Slavnostní charakter akce podtrhla hymna České republiky, která jako každý rok vítala žáky litoměřické Střední odborné školy EKONOM. Po úvodním motivačním proslovu litoměřického děkana Józefa Scheligy nová ředitelka školy Ing. Jitka Nováková představila všem přítomným celý pedagogický sbor. Následně všichni zavzpomínali na uplynulý školní rok, který jim připomnělo průřezové video z akcí, které se ve škole i mimo ni uskutečnily.

Vrcholem setkání byla imatrikulace nového prvního ročníku. Tentokrát škola přivítala nové žáky dokonce dvou studijních oborů: Obchodní akademie a Ekonomiky a podnikání. Ti se složením slibu stali oficiálně žáky školy EKONOM. Seznámili se se svými třídními učitelkami i spolužáky z vyšších ročníků.

V závěrečné řeči popřála paní ředitelka všem žákům hodně mimořádných výsledků v novém školním roce, nezapomněla připomenout stoprocentní výsledky našich absolventů u maturitních zkoušek i mnohé další úspěchy. Je tedy na co navazovat.

Poté již celý učitelský sbor za doprovodu studentské hymny Gaudeamus slavnostně odešel ze sálu. Celá akce se jako každý rok velmi vydařila a proběhla v přátelském a optimistickém duchu.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.