Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Slavnostní ukončení školního roku 2022/2023

Vloženo: 11.7.2023 | Zobrazeno: x |
Jako tradičně ukončovala škola Ekonom školní rok v prostorách gotického hradu v Litoměřicích.

Po slavnostním příchodu vedení školy a pedagogického sboru zazněla hymna ČR. Poté následoval proslov ředitele školy Mgr. Miroslava Pokorného. Došlo také na shrnutí úspěchů školy a jejích žáků v uplynulém školním roce, vyzdvižení úspěšných účastníků vědomostních soutěží a olympiád, vyhlášení celoškolní soutěže Borec Ekonomu. Tím se stal žák 2. ročníku Vojtěch Pokorný, který se na první příčce umístil nejen díky výbornému prospěchu, ale také skvělé reprezentaci školy na různých soutěžích i mimoškolních aktivitách.

Slavnostní setkání představitelů školy EKONOM, žáků, jejich rodičů i přátel školy bylo zakončeno předáváním diplomů a vysvědčení studentům Vyšší odborné školy. Všichni 29. června zakončili své studium oboru Personální management absolutoriem se 100% úspěšností. Všem gratulujeme a přejeme za školu EKONOM mnoho štěstí v jejich dalším osobním o profesním životě. 

 

Fotogalerie ZDE

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.