Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Přednáška finanční správy na škole EKONOM

Zobrazeno: x |
Nejdůležitější informace o fungování finanční správy v ČR přinesla studentům nejpovolanější osoba, ředitelka Územního pracoviště Finančního úřadu v Litoměřicích Mgr. Ivana Mendová.

Žáci 3. a 4. ročníku si doplnili své teoretické i praktické znalosti z oblasti fungování finanční správy či české daňové soustavy na poutavé přednášce Mgr. Ivany Mendové, na kterou navazovala následná diskuze. Zároveň byli seznámeni s náplní práce odborníků místního Finančního úřadu, což svými informacemi doplnila i školní kariérová poradkyně Mgr. Marta Hudcová. Pro mnohé se tak otevřela možnost ucházet se o zajímavé zaměstnání ve státní správě, zároveň si zopakovali teoretické znalosti k maturitní zkoušce z Ekonomiky. „Děkuji za pozvání na besedu se studenty a milé přijetí,“ kvitovala ve školní kronice pozvání paní ředitelka Mendová. Děkujeme za její přínosné informace a těšíme se brzy na shledanou.

 

Fotogalerie ZDE

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.