Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Úspěchy EKONOMáků v krajských soutěžích

Zobrazeno: x |
Studenti školy EKONOM se jako každý rok účastní různých vědomostních soutěží a i letos naši žáci slaví úspěchy. Přesněji v olympiádách z dějepisu, českého a anglického jazyka.

Dobrovolníci z řad studentů školy EKONOM mají možnost se zapojit do olympiád z mnoha různých předmětů. Naše škola ráda vidí úspěchy svých žáků a o tom vypovídají i jejich umístění. Studenti se v tomto školním roce měli možnost přihlásit již do mnoha olympiád, jako např. z ekonomiky, češtiny, němčiny, angličtiny či dějepisu. V již třech zmíněných slaví škola EKONOM úspěchy a postup studentů do krajských kol soutěží. Jedná se o dějepisnou olympiádu, jejíž krajské kolo se konalo dne 6. dubna 2022 v DDM a ZpDVPP Ústí nad Labem, kam se probojovala studentka druhého ročníku Natálie Stehlíková z druhého místa v okresním kole. Dále se studenti účastnili olympiády z anglického jazyka, která se konala 7. dubna 2022 v OA s právem SJZ. Zde nás úspěšně reprezentovala Karolína Černá. Třetí olympiádou, kterou žáci Ekonomu poctí svou účastí v krajském kole je olympiáda z českého jazyka, jenž se uskuteční koncem dubna tohoto roku. Přejeme tedy Barboře Šmehlíkové mnoho úspěchů.

Na všechny studenty, kteří se zúčastní olympiád a případně se i vysoko umístí je celá škola náležitě hrdá. Všem zúčastněným děkujeme za reprezentaci a přejeme jim mnoho dalších úspěchů.

Autor článku- Lenka Randáčková

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.