Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Ekonom RACE

Zobrazeno: x |
Litoměřice – EKONOMáci se po roce opět zúčastnili tradičního orientačního běhu školy EKONOM, tentokrát u Pokratického potoka. Žáky čekala náročná trasa litoměřickým okolím, plnění mnoha sportovních úkolů i ohníčkový raut. Spousta zábavy a dobrá nálada nechyběla!

I přes to, že se seznamovací kurz letos nekonal, EKONOM RACE jsme nemohli vynechat! Startovalo se nedaleko od Mostné hory, kde se studenti, rozdělení do týmů, měli možnost připravit a dozvědět se, jaké překážky si pro ně ředitel školy, Mgr. Miroslav Pokorný, připravil.

Abychom to však neměli jednoduché, po celou dobu našeho běhu jsme nesli nafouknutý balónek a plastovou fólii s papírovým terčem, které pro nás, po doběhnutí do cíle, znamenaly odečet několika vteřin. Samotný pětikilometrový běh zahrnoval vše, co si dokážeme přestavit. Cesta vedla přes potok a kopce, lesy i zoranými poli, a dokonce i přes ,,Kočku“. Nesměla chybět střelba ze vzduchovky, hod míčkem nebo šplhání na stěnu. Vítězi se stali všichni, kteří soutěžní běh absolvovali.                  

Barbora Šmehlíková, 2. AOC

 

 

 

Fotogalerie ZDE

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.