Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Slavnostní zahájení nového školního roku 2020/2021

Zobrazeno: x |
Začátek nového školního roku byl jako vždy opravdu velkolepý. V prostorách gotického hradu se již po dvacáté deváté sešlo desítky studentů, pedagogů i rodičů, aby společně zahájili další úspěšný rok školy EKONOM.

Událost, kterou mnozí žáci již dobře znají a jiní ji naopak zažili poprvé, započala důstojně příchodem pedagogického sboru za doprovodu státní hymny. Úvodní řeč, kterou přednesl ředitel školy Mgr. Miroslav Pokorný, doplnila slova Miroslava Zdíka Jordánka, premonstráta a nového faráře v Doksanech, jehož slova byla pro všechny přítomné velice přínosná a povznášející. I přes to, že byl minulý školní rok postižen koronavirovou krizí, video vytvořené Ing. Jitkou Novákovou nám připomnělo, jaké zážitky jsme na EKONOMU loni prožili a podpořilo dobrou náladu a přátelskou atmosféru. Noví studenti tak měli možnost vidět, na jaké akce se mohou těšit. Následovala imatrikulace žáků prvního ročníku, kteří se složením slibu stali oficiálními studenty školy EKONOM. Závěrečná řeč, během které byli představeni všichni pedagogové školy, byla pro mnohé opět velice inspirativní a povzbuzující. Celá akce proběhla ve velmi optimistickém duchu a do nového roku přejeme všem studentům i pedagogům mnoho úspěchů!

 

Autor: Barbora Šmehlíková, žákyně 2. ročníku

 

 

Více foto v galerii ZDE

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.