Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Vánoční sportovní turnaj školy EKONOM

Zobrazeno: x |
LITOMĚŘICE - Škola EKONOM uskutečnila tradiční vánoční turnaj ve sportovní hale litoměřického gymnázia. EKONOMáci s plným nasazením soutěžili v různých sportovních disciplínách o sladké odměny.

Škola EKONOM uskutečnila tradiční vánoční turnaj ve sportovní hale litoměřického gymnázia.  Účastnici ze všech tříd s plným nasazením soutěžili v různých sportovních disciplínách o sladké odměny. 

 

Předvánoční shon se rozhodla škola Ekonom zahnat sportem. Studenti započali čtvrteční souboj důkladnou rozcvičkou, kterou vedl sám ředitel školy Mgr. Miroslav Pokorný. Poté se odehrály závody mezi třídami.

 

Skóre z jednotlivých soutěží průběžně zapisovala zástupkyně ředitele Mgr. Marta Hudcová a bylo dlouho vyrovnané. O to víc soutěžící dávali do svých výkonů ve florbalu, fotbalu či nové míčové hře korfbalu. Jedná se o týmový sport podobný basketbalu, jehož se účastní dívky i chlapci zároveň. S míčem může hráč udělat jen dva kroky, driblování je zakázané, cílem je vstřelit koš. Jako poslední dvě disciplíny byly vybrány přetahování lanem a šplh na tyč. Třetí ročník si upevnil svou pozici a vyhrál celou soutěž.

 

Celý turnaj doprovázela velice soutěživá a vzrušená atmosféra, studenti si jej velice užili. „Vánoční turnaj hodnotím velmi pozitivně, atmosféra byla více než příjemná a konečná výhra naší třídy 3. BMW to jenom podpořila," řekla s úsměvem Kateřina Oulická, studentka vítězného týmu.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.