Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Přijímací zkoušky nanečisto na škole EKONOM

Zobrazeno: x |
EKONOM si připravil pro žáky základních škol přijímací zkoušky nanečisto. Následně pro zájemce zdarma proběhla „Matematická příprava“ a „Příprava z českého jazyka“.

Střední škola EKONOM si připravila pro žáky základních škol projektový den, na kterém si mohli vyzkoušet přijímací zkoušky nanečisto. Následně pro zájemce zdarma proběhla „Matematická příprava“ a „Příprava z českého jazyka“.


Žáci si nejprve mohli v listopadu nanečisto vyzkoušet přijímací zkoušky ve formě, v jaké budou probíhat „ostré“ testy. Každý dostal vlastní zadání z matematiky a test musel vyplnit v určeném časovém limitu. Následovala přestávka, o které žáci i jejich rodičovské doprovody dostali občerstvení, ale především přínosné rady, jak si správně vybrat střední školu. Po přestávce následovala další část testu, tentokráte z českého jazyka.


Oba testy byly v co nejkratším termínu vyhodnoceny a jejich výsledky i se správným řešením jednotlivých úloh byly žákům zaslány emailem, aby se tak mohli poučit z vlastních chyb a věděli, kde jsou jejich slabiny, na kterých je ještě možnost do přijímacích zkoušek zapracovat.

 

Škola EKONOM stále přijímá přihlášky na další obdobný projekt, který zdarma proběhne 8. 1. 2020.

 

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.