Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Miss EKONOM Retro

Vloženo: 27.11.2019 | Zobrazeno: x |
EKONOMáci si připomněli důležitost 30. výročí sametové revoluce. S akcí Miss EKONOM Retro se vypravili do minulosti a upozornili na významné události.

I škola EKONOM si připomněla důležitost 30. výročí sametové revoluce. S akcí Miss EKONOM Retro se vypravila do minulosti a upozornila na významné události kultury, politiky, sportu, ale i běžné všední situace osmdesátých let minulého století. Z průzkumů totiž vyplývá, že zvláště pro mladou generaci je tento důležitý mezník naší historie, kterým začal svobodný demokratický vývoj naší země, téměř neznámý.

Přípravu celoškolní akce, která se konala 15. 11. 2019 na Kolibě v Litoměřicích, měl tentokrát na starosti druhý ročník oboru Obchodní akademie a cestovní ruch. Svého úkolu se zhostil na výbornou. Připravil pro studenty poučné, ale především zábavné dopoledne plné soutěží. Kdo by si nevzpomněl na slavný seriál Arabela, obchody Tuzex nebo céčka? K úspěchu projektového dne přispěly i výkony schopných moderátorů, studentů Davida Kiršnera a Dominika Whiteheada, kteří tak prokázali, že škola EKONOM rozvíjí mladé talenty. Akci si všichni užili a moc se těší, jaké téma přinese další ročník.

Více fotek v naší FOTOGALERII

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.