Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Na TECHDAYS nesmí škola EKONOM chybět

Vloženo: 27.11.2019 | Zobrazeno: x |
Litoměřice - Mnoho firem v současné době naráží na problém nedostatku pracovníků s odborným vzděláním. Akce TECHDAYS se snaží tento stav na Litoměřicku změnit.

Okresní hospodářská komora v Litoměřicích ve spolupráci s městem Litoměřice i Hospodářskou a sociální radou Litoměřicka jde problematice naproti a pořádala ve dnech 2. – 4. 10. 2018 již čtvrtý ročník akce zaměřené na podporu technického vzdělávání TECHDAYS. Škola EKONOM nemohla samozřejmě ani letos chybět a seznamovala žáky základních a středních škol, rodiče i širokou veřejnost s nabídkou svých studijních oborů.

Reprezentanti EKONOMU seznamovali zájemce o středoškolské vzdělání se strategiemi správného výběru školy. Upozorňovali na důležitost budoucího uplatnění absolventa v oboru. A právě s tím nemají absolventi této školy s ekonomickým zaměřením problém, pokud se nerozhodnou pro další studium. Pokračovat mohou přímo na EKONOMU např. studiem oboru Personální management či Sociální práce. 

     

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.