Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Exkurze v elektrárně Ledvice

Vloženo: 4.11.2019 | Zobrazeno: x |
EKONOMáci se vydali exkurzi do elektrárny Ledvice. Studenti si tak mohli vyzkoušet spoustu zajímavých aktivit, které jim elektrárna nabízela.

Nejdříve vše začalo krátkým filmem o elektřině, který studenti prožili ve 3D provedení. Poté se rozdělili na dvě skupinky, které určovaly, kdo půjde první na vyhlídku, která se nachází 140 metrů nad zemí. Ostatní si zatím mohli zkusit virtuální realitu, on-line měření fotosyntézy živého stromu, detailní popisy technologie nového uhelného elektrárenského bloku, atd. Pak se skupinky vystřídaly v tom, kdo si oblékne oranžovou vestu s helmou a pojede výtahem až na samotnou vyhlídku, která je nejvyšší průmyslovou stavbou v České republice. Z rozhledny mohli studenti vidět České středohoří a také východní úpatí Krušných hor. Po prostřídání skupinek už zbyl čas jen na odjezd a na utvoření vzpomínek, na které žáci 2.AOC jistě nezapomenou. 

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.