Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Škola EKONOM patří mezi nejlepší střední školy v ČR

Zobrazeno: x |
Škola EKONOM vyučuje své studenty přes 28 let. Za tuto dobu dokázala vybudovat unikátní studijní plán. Moderní škola s přátelskou atmosférou nabízí netradiční studijní obory, jako je Mediální komunikace a webový design, Mezinárodní obchod a cestovní ruch, ale i Manažer výroby – kvalitář.

V letošním školním roce bylo otevřeno zcela nově zařízené mediální studio, ve kterém mohou studenti natáčet své reportáže, které se následně vysílají na YouTube kanálu Studenti24. Doplnilo tak portfolio prostředků, které vytvářejí kvalitní zázemí pro odborné praxe.

 

Škola se také může chlubit 100% úspěšností u maturitních zkoušek. K tomu dopomáhá neustálý online přístup k výukovým interaktivním materiálům, které jsou v rámci školy tvořeny v souladu s novými trendy moderní výuky. Ten se hodí i v případě, že student zamešká některou z hodin, může si tímto způsobem doplnit své znalosti o informace, které by mu jinak unikly.

 

Na této škole ovšem nechybí ani zábava. Vedení často zařizuje pro své studenty atraktivní školní akce, např. turnaje, kde třídy soutěží mezi sebou o hodnotné odměny. Každoročně se pořádá jak seznamovací kurz, tak i maturitní ples, mikulášská nadílka a mnoho dalších zajímavých kulturních i výchovně vzdělávacích akcí.

 

Studentům i jejich rodičům pomáhá unikátní systém „Inteligentní škola“, díky kterému mají neustálý přístup ke studijním materiálům, hodnocení, informacím o školních akcích. Jednoduchým a rychlým způsobem mohou omlouvat absenci či kontaktovat jakéhokoliv učitele.

 

Každý student školy povinně absolvuje v průběhu studia předmětu ICT školení zakončené testy a následně získává mezinárodní certifikát ECDL („řidičák na počítač“). Pro zájemce je připravená Letecká škola dronů nebo mediální kroužek.

 

EKONOM poskytuje vzdělání žákům a studentům ve věku od 4 do 99 let. Střední odbornou školu doplňuje Vyšší odborná škola, Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, konzultační středisko vysoké školy nebo Virtuální Univerzita třetího věku.

 

Škola rozhodně neusíná na vavřínech. Do budoucna plánuje další rozvoj, např. rozšíření nabízených oborů vzdělávání o zaměstnavateli poptávané odborníky v oboru Sociální práce či Bezpečnostně právní činnost.

 

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.