Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

STUDENT ŠKOLY EKONOM VÍTĚZEM BĚŽECKÉHO ZÁVODU

Zobrazeno: x |
Student střední školy EKONOM si doběhl ve své věkové kategorii v Běhu okolo Hostěnic pro zlato.

V sobotu 1. 6. 2019 se běžel již 17. ročník závodu „Běh okolo Hostěnic“, kterého se zúčastnil i náš student David Kiršner z 1. ročníku. S tratí dlouhou 5 830 metrů se vypořádal na výbornou. David studuje na naší škole obor Mezinárodní obchod a cestovní ruch. Věnuje se také hasičskému sportu, i to ho vedlo k myšlence na prověření své fyzické zdatnosti v jednom ze závodů poháru Král Středohoří.

Závodu se v kategorii dospělých účastnil i náš učitel ekonomie Ing. Ondřej Maršík, jehož dosažený čas patřil k těm lepším výsledkům.  

 

Davidovi se podařilo získat neuvěřitelné 1. místo. Tak jsme se ho zeptali, jak se mu běželo i při počasí, které teď panuje. „Běh byl vcelku náročný, a hlavně mi jej ztěžovalo to hrozné vedro, ale jsem rád, jak jsem to zaběhl,“ řekl nám k tomu David. Ještě jsme se ho zeptali, jak běžel pan Maršík. „Pan učitel běžel samozřejmě skvěle. Závod uběhl za 27:10 a já za 28:08. Tak snad příští rok budu lepší a porazím ho,“ prohlásil s úsměvem.

My doufáme, že nás oba budou tak skvěle reprezentovat i v nadcházejícím ročníku a přejeme hodně štěstí.

Právě startuje 17. ročník závodu „Běh okolo Hostěnic“. S číslem 28 vybíhá student školy EKONOM David Kiršner. Foto Pavel Bauer.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.