Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Ekonom přispěje na Klokánek

Zobrazeno: x |
Litoměřice - Škola Ekonom zařadila v předvánočním čase do svého programu projekt polytechnického vzdělávání. Žáci školy vyráběli ptačí krmítka, výtěžek z jejich prodeje půjde na dobrou věc.

V pátek 7. 12. 2018 se škola Ekonom vydala na základní školu Lingua Universal, kde na studenty čekal materiál na výrobu ptačích krmítek. Všichni se rozdělili do dvojic a společně tvořili originální výrobky. „Bylo to fajn, líbilo se mi tvoření krmítek, ale bohužel můj partner do toho byl tak zapálený, že mi to skoro nepůjčil,” říká Kateřina Gottwaldová z 3. ročníku oboru Mediální komunikace.

Po celou dobu byli studentům k dispozici učni 3. ročníku z oboru Tesař, kteří ochotně pomáhali se stavěním i zdobením ptačích příbytků. Nakonec byly vyhlášeny vítězné dvojice ve čtyřech kategoriích: nejhezčí, nejbezpečnější, nejlépe technicky zpracované a reklamní krmítko. S nelehkým úkolem porotce učitelům pomáhal i bývalý student EKONOMU Václav Havlík, který zastupoval firmu Astorie a. s.

Krmítka se prodají na vánočních trzích v Litoměřicích a výtěžek z prodeje bude darován Fondu ohrožených dětí Klokánek v Litoměřicích.

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.