Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Mikuláš připomněl Světový den boje proti AIDS

Vloženo: 17.12.2018 | Zobrazeno: x |
Litoměřice - Jako každý rok se i letos na škole Ekonom připomínal Světový den boje proti AIDS. Nelehkého úkolu osvěty našich studentů se zhostil Mikuláš se svými pomocníky.

Organizace akce se letos ujala třída 3. AM. Mikuláš se svými čerty a anděli navštívil všechny třídy a zdůrazňoval důležitost prevence proti této zákeřné nemoci.

5. prosinec se jako každý rok nesl v duchu mikulášské nadílky. Z každé třídy byli vybráni 3 hříšníci - ti museli plnit losované úkoly, aby si je čerti neodnesli do pekla. Za odměnu dostal každý něco sladkého na zub, jako tradičně nesmělo chybět ani uhlí pro zlobivé žáčky.

Hlavní role Mikuláše se zhostil Ondřej Dobrovolný, který svou úlohu zvládl skvěle. „Role Mikuláše se mi líbila hodně - myslím si, že celý projekt jsme se třídou zorganizovali dobře, osvěta v našem věku je určitě důležitá a zvolená forma určitě oslovila spolužáky víc, než nějaká například přednáška, ” říká Ondřej Dobrovolný z 3. ročníku.

 

FOTOGALERIE

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.