Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Miss EKONOM

Vloženo: 3.12.2018 | Zobrazeno: x |
LITOMĚŘICE – Mafie na jeden den ovládla školu EKONOM, která pořádala každoroční oblíbenou akci Miss. Žáci druhého ročníku oboru Mediální komunikace a webový design se převlékli za mafiány a stali se průvodci celého dopoledního programu. Na pozadí temného prostředí nechyběla ani tematická hudba, která uvrhla všechny účastníky okamžitě do děje.

Jako každý rok tradičně proběhla Miss EKONOM, která opět nebyla jen o vzhledu a kráse, ale i o fyzické zdatnosti soutěžících, kteří museli vydat svůj maximální výkon, aby dosáhli co nejlepších výsledků.

Mafiáni si připravili pro všechny účastníky, ale hlavně pro třídu třetího ročníku, hezké překvapení v podobě setkání s bývalou učitelkou češtiny Mgr. Miluší Kahounovou, která pro ně byla třídní učitelkou po dobu dvou let. Dostavila se až z Prahy, aby na akci účinkovala jako porotce spolu s Václavem Havlíkem a Mgr. Šárkou Jindřichovou. „ Letošní mafiánská Miss EKONOM se opět vydařila. Bylo vidět, že se žáci bavili, vzájemně se podporovali a všichni chtěli vyhrát, což jsem jim jako porotce trochu znemožnila. Ale i tak to byl nezapomenutelný zážitek,“ reagovala paní učitelka Kahounová.

Všichni utichli, světla se ztlumila a mafiánská parta vtrhla do sálu. Po úvodním proslovu moderátorů Filipa Hulína a Elišky Šulcové okamžitě započaly soutěže tříd. Každá si zvolila dva zástupce, kteří statečně bojovali za svůj kolektiv. O výbornou atmosféru se postaralo i moderátorské duo Daniel Skupien a Veronika Veselá.

Mezi pohybové aktivity patřily například tanec, zručnost při stavbě pyramidy z karet, orientace při hledání bankovek a jako zvláštní aktivita bylo připraveno pojídání špaget, kde zástupci tříd konzumovali jídlo bez pomoci rukou v co nejkratším čase. Do dvou kreativních disciplín pak byly zapojeny celé třídy. První byla výroba mafiánské masky, kterou pak zástupci třídy předvedli na přehlídce, a v druhé soutěži museli všichni zapojit svou fantazii a s omezenými prostředky vyrobit co nejlepší maketu zbraně.

V závěru celé akce bylo vyhlášeno pořadí tříd a jako minulý rok celou Miss EKONOM vyhrál třetí ročník. „Jsem velmi rád za nasazení celé třídy, výhru jsme si podle mého názoru zasloužili a vybrané téma se mi moc líbilo,“ radoval se soutěžící Filip Bařtipán. Následovaly tance s doprovodnou hudbou a poté všichni zamířili domů.

Kryštof Ivančo, Michael Apeltauer

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.