Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Oblíbený seznamovací kurz

Vloženo: 25.9.2018 | Zobrazeno: x |
Staré Splavy – Škola EKONOM se už po čtvrté vydala na tradiční seznamovací kurz Letos se pravděpodobně naposled vydala škola EKONOM do nádherné lokality Máchova jezera, aby zde uskutečnila svůj tradiční zářijový seznamovací kurz. Ten proběhl ve dnech 17. – 19. 9. 2018 a byl určen pro studenty 1. – 3. ročníku.

Camp Borný Staré Splavy nabídl účastníkům kromě ubytování a plné penze především blízkost překrásného jezera, které se dalo využít k vodním radovánkám. Pro žáky byl připraven bohatý sportovní program, nechybělo ani tradiční posezení u táborového ohně doprovázené zpěvem známých písní. Atmosféru zpříjemňoval hrou na kytaru Mgr. Ivo Vodička. „Letos se to velice povedlo, vyšlo nám krásně počasí a všichni žáci měli kamarádskou a veselou náladu,“ řekl s radostí Ing. Ondřej Maršík, učitel ekonomiky a managementu.

Celý kurz byl pojat jako soutěž týmů, kterou zahájil tradiční EKONOM Race, závod složený z běhu i plnění úkolů na jednotlivých stanovištích. Nejnáročnější část závodu představoval výstup na vrch Borný. „Kopec byl náročný, ale zvládl jsem to ve slušném čase. Závod se velice povedl,“ sdělil nám své první dojmy David Kiršner, žák 1. ročníku oboru Mediální komunikace a web design.

Během pobytu následovalo dalších 18 různorodých disciplín, převážně sportovních (lezení v lanovém centru, plavba na paddleboardu, stavění vorů, bubble fotbal, orientace s buzolou, složení písně, její zpěv provázený taneční choreografií,…).

Nezbývá se než těšit na to, ve které zajímavé lokaci se bude konat seznamovací kurz příští rok!

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.