Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019

Vloženo: 22.9.2018 | Zobrazeno: x |
Dne 3. 9. 2018 se od 9:00 hod. konalo slavnostní zahájení školního roku 2018/2019. Jako tradičně vítala škola EKONOM nový školní rok v reprezentativních prostorách gotického hradu v Litoměřicích, jejichž impozantnost podpořila význam celého projektu.

Po slavnostním příchodu vedení školy a pedagogického sboru zazněla hymna ČR. Poté následoval proslov ředitele školy Mgr. Miroslava Pokorného, jehož slova vhodně doplnil motivační projev probošta litoměřické katedrální kapituly Mgr. Jiřího Hladíka.

Po představení jednotlivých učitelů došlo na shrnutí úspěchů školy a jejích žáků z předešlého školního roku. K optimistické atmosféře přispělo i promítání videa vytvořeného žáky druhého ročníku, které zachytilo významné okamžiky školního roku 2017/2018.

Žáky prvního ročního, které přišli podpořit i jejich rodiče, čekala slavnostní imatrikulace – uvedení do středoškolského života.

„Jsem ráda, že mohu být součástí týmu školy EKONOM, nadstandardně vybaveného zařízení s mnohaletou tradicí,“ svěřila se Mgr. Marta Hudcová, nová vyučující českého jazyka a literatury.

Jak akce podpořila přátelskou a vstřícnou atmosféru panující na škole EKONOM můžete vidět v naší FOTOGALERII

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.