Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Sportovní borec EKONOMu

Vloženo: 28.6.2018 | Zobrazeno: x |
Na EKONOMu nejsou jenom studijní borci, ale najdeme zde i ty sportovní. Žákyně 2. ročníku oboru obchodní akademie školy EKONOM v Litoměřicích Nikola Kovářová se účastnila Mistrovství Evropy v šipkách „European Dart Championship“ v italském Caorle za kategorii Juniorů do 18 let.

„Již v loňském roce náš tým dosáhl na 3. místo v ME a letošní rok se mi podařilo kariéru Juniorů zakončit skvělým výsledkem v podobě zlaté medaile a poháru za 1. místo. Děkuji celému týmu za skvělou práci.“ pronesla hrdě Nikola. V průběhu mistrovství na tým čekaly náročné chvilky, tým však neztratil bojovného ducha a nakonec zvítězil. Juniorky se tak staly MISTRY EVROPY juniorských národních týmů. „Jsme hrdí, že naši žáci dosahují také výborných sportovních výsledků, které jsou důležité pro jejich život a učí je zvládat životní výzvy,“ řekl ředitel školy Mgr. Miroslav Pokorný, který ocenil její snahu před všemi žáky školy. Nikole i jejímu týmu přejeme mnoho dalších sportovních úspěchů.

 

Foto ZDE

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.