Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Na EKONOMu zaznělo poslední zvonění

Zobrazeno: x |
LITOMĚŘICE – Maturita se blíží a s ní i nenávratný odchod čtvrtých ročníků školy EKONOM. Maturanti si tak na závěr svého působení na škole připravili netradiční program, který byl pro všechny do poslední chvíle překvapením.

Poslední dubnový den byl zároveň i posledním školním dnem pro naše maturanty. Tento rok se k radosti všech mladších ročníků nekonalo žádné polévání octem či pojídání nechutných jídel.

Ráno museli všichni žáci projít do budovy školy kolem maturantů převlečených do originálních kostýmů. Ti je za malou úplatu nechali projít bez pomalování. Pokud se někteří vykoupit nechtěli, byli pomalováni rtěnkou či fixou.

Druhou vyučovací hodinu se všichni žáci společně s pedagogickým sborem sešli venku na dvorku před školou, kde vše vypuklo. Markéta Bartová                a Dominik Anelt, zástupci čtvrtých ročníků, slavnostně promluvili ke všem přítomným. Poté za účasti pana ředitele Mgr. Miroslava Pokorného, jenž zastával roli krále, začalo pasování třeťáků na čtvrťáky. Třeťáci si losovali úkoly, které museli ihned na místě splnit. „Poslední zvonění se mi letos líbilo, jelikož si na něm čtvrťáci dali dost záležet, hlavně s vymýšlením úkolů. Příští rok se ho pokusíme udělat alespoň stejně tak dobré, ne-li lepší,“ řekla žákyně třetího ročníku Tereza Mansfeldová.

Pasování bylo zakončeno „macarenou“, v jejímž rytmu se rozvlnila celá škola. „Já myslím, že jsme si to všichni moc užili. Bylo za tím docela dost práce, ale vyplatila se. Doufáme, že to všechny bavilo a užili si to jako my,” usmíval se  Dominik Anelt, žák 4. AM.

 

FOTOGALERIE ZDE

 

Autorka: Kateřina Oulická

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.