Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Školu EKONOM navštívil Aleš Háma

Zobrazeno: x |
LITOMĚŘICE – Součástí studia na škole EKONOM jsou přednášky významných a úspěšných osobností z praxe, jejichž účelem je žákům přiblížit mediální svět. Tentokrát školu poctil svou návštěvou český herec a moderátor Aleš Háma.

Návštěva známého herce a moderátora Aleše Hámy na škole EKONOM se konala 22. března a byla pojata jako beseda pro žáky prvního až čtvrtého ročníku oboru mediální komunikace. Žáci měli možnost klást otázky ohledně témat, která je osobně nejvíce zajímala. Setkání s takto významnou osobností českého šoubyznysu se mohlo uskutečnit díky letošnímu maturantovi Vítovi Tošnerovi.

Aleš Háma se rozpovídal o začátcích své kariéry a studentům předal spoustu důležitých rad a informací. Dále vyprávěl o svých zážitcích z působení v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, které podával opravdu zábavnou formou. Nechyběly ani příběhy z divadelních prken či kuriózní historky z jeho pořadu Taxík. V učebně panovala dobrá nálada, všichni studenti jeho projev s úsměvem bedlivě poslouchali.

„Otázky studentů byly opravdu různorodé. Musím říct, že mě překvapila ta jejich nepřetržitá hodinová pozornost. Je to skvělé, když vidíte, že mladé lidi opravdu zajímá něco, co jim říkáte. Já si na nějaké mentorování nebo lektorství úplně nepotrpím, ale zde byla opravdu příjemná atmosféra a užil jsem si to,“ řekl s úsměvem Aleš Háma.

„Moc se mi líbilo, že jsme měli v podstatě celou hodinu pouze na naše dotazy, díky čemuž jsme se dozvěděli to, co nás zajímalo a zároveň nás to zapojilo a vyvolalo určitou aktivitu. Také se mi líbilo, že pan Háma neodpověděl jednou větou, ale většinou ke každé odpovědi přidal radu nebo nějakou vtipnou historku. Myslím, že beseda proběhla celkově úspěšně a žáky i panu Hámu bavila,“ řekl žák 1. ročníku Daniel Skupien.

„O herce se nijak zvlášť nezajímám, ale Aleš Háma mě po besedě zaujal jako člověk. Celá beseda byla v dobré náladě, bylo to fajn zpestření všedních školních dnů," usmívala se žákyně 1. ročníku Veronika Hálová.

Autorka: Veronika Veselá

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.