Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Na škole EKONOM proběhlo setkání rodičů a budoucích žáků 1. ročníků

Zobrazeno: x |
Litoměřice – V rámci příprav na přijímací řízení do středních škol se na škole EKONOM konalo setkání rodičů a budoucích žáků prvních ročníků, kteří chtějí nastoupit od příští školního roku na obor mediální komunikace a webdesign či mezinárodní obchod a cestovní ruch.

Ve dnech 19. a 21. března se v prostorách školy EKONOM sešli rodiče a budoucí žáci prvních ročníků společně s panem ředitelem Mgr. Miroslavem Pokorným a paní zástupkyní pro střední školu Magdou Zabilanskou. Všichni zúčastnění měli možnost dozvědět se přímo od vedení školy přesný průběh přijímacího řízení do střední školy, které se koná již 12. 4. 2018. Dále byli seznámeni s chodem na samotné škole EKONOM.

 

V následujícím školním roce 2018/2019 budou na škole otevřeny dva obory. Prvním z nich je mediální komunikace a cestovní ruch a druhým mezinárodní obchod a cestovní ruch. „Hlásím se na obor mediální komunikace a webdesign, protože chci být jednou reportérkou,“ pronesla s úsměvem žákyně 9. ročníku základní školy.

 

Na všechny budoucí žáky se škola EKONOM moc těší a přeje jim mnoho úspěchů při přijímacích zkouškách.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.