Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Příprava na přijímací zkoušky – seminář z matematiky

Vloženo: 21.2.2018 | Zobrazeno: x |
Litoměřice – Přijímací řízení na střední školy se blíží, a proto škola EKONOM uspořádala matematický seminář, jehož účelem bylo pomoci žákům devátých ročníků s přípravou na přijímací test.

Pro zájemce o studium připravila škola EKONOM v minulých měsících hned několik projektových dnů včetně přijímacích zkoušek nanečisto. V pondělí 19. února se v prostorách školy konal matematický seminář, ve kterém se žáci dozvěděli, jakých chyb se v testu nejčastěji dopouštěli a jak se těchto chyb vyvarovat. Učitelé si s žáky úlohy dopodrobna prošli a vysvětlili jim postup řešení každé z nich. Žáci nyní vědí, jaké typy příkladů jim dělají problémy a na co se musí při učení na přijímací zkoušky zaměřit.

„Matematika není mou silnou stránkou a myslím si, že hodně lidí má z přijímacích zkoušek obavy. Dnešní seminář mi ale pomohl úlohy lépe pochopit a teď jsem si již mnohem jistější,“ řekla s úsměvem jedna z účastnic projektového dne.

Jednotné příjímací řízení se bude konat v termínech 12. 4. a 16. 4. 2018 a škola EKONOM přeje všem zúčastněným hodně štěstí.

Autorka: Veronika Veselá

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.