Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Na EKONOMu proběhly přijímací zkoušky nanečisto

Zobrazeno: x |
Litoměřice – V první polovině ledna se na střední škole EKONOM v Litoměřicích uskutečnily přijímací zkoušky nanečisto, které byly určeny pro žáky 9. ročníků základních škol.

Všichni zájemci, kteří se projektového dne neboli přijímacích zkoušek nanečisto zúčastnili, získali bližší informace o průběhu jednotných přijímacích zkoušek, které je budou čekat v příštích měsících. Zkušební testy si vyzkoušelo přes 70 žáků a každý z nich si otestoval své znalosti z českého jazyka i z matematiky.

 

„Z přijímacích zkoušek nanečisto mám dobrý pocit, protože jsem si to mohla zkusit a zjistit, ve kterých oblastech jsem slabší,“ řekla s úsměvem účastnice projektového dne Kristýna Pařízková.

 

„Ráda bych pozvala všechny žáky 9. tříd, kteří si nejsou jistí v českém jazyce nebo v matematice, aby se dostavili na další projektové dny, které připravujeme. Příprava z českého jazyka na přijímací zkoušky se koná 29. ledna 2018 a příprava z matematiky se uskuteční 19. února 2018 opět na střední škole EKONOM,“ řekla Ing. Jitka Nováková, zástupkyně ředitele.

 

Škola EKONOM pro své budoucí studenty otevírá ve školním roce 2018/2019 obory Mezinárodní obchod a cestovní ruch, Mediální komunikace a webový design a Manažer výroby, kvalitář. Žáci se dále mohou těšit na novinky v podobě letecké školy dronů, konverzace v cizím jazyce, fotokroužek a spoustu dalších aktivit, které škola EKONOM připravuje.

 

Autor: David Kastl

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.