Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Projektové dny na škole EKONOM sklidily u žáků 9. ročníků úspěch

Zobrazeno: x |
Litoměřice - Škola EKONOM připravila pro zájemce o studium oboru Mediální komunikace a webdesignu dva speciální projektové dny, díky kterým si mohli žáci devátých ročníků základních škol lépe představit náplň studia již zmíněného oboru.

Na střední škole EKONOM v Litoměřicích se konaly dva projektové dny, které byly úzce spojeny s oborem Mediální komunikace a webového designu. První projektový den se uskutečnil dne 27. listopadu a druhý 11. prosince 2017 přímo v prostorách školy. Žáci se mohli těšit na bohatý program, který pro ně připravili učitelé a žáci oboru Mediální komunikace. Mohli si vyzkoušet natáčení s kamerou, práci moderátora či střih v profesionálním střihačském programu.

Pro odreagování se od odborných ukázek a přednášek byl pro všechny připraven fotokoutek, kde se návštěvníkům věnovali žáci z fotokroužku, který na škole EKONOM nově funguje pod vedením paní učitelky Bc. Terezy Malířové. Zde si žáci devátých ročníků mohli vyzkoušet samotné fotografování profesionálním fotoaparátem a někteří se při práci i hodně nasmáli. Mimo focení mohli všichni zhlédnout školní propagační film, natočený a nastříhaný v loňském školním roce druhým ročníkem oboru Mediální komunikace pod vedením paní učitelky Lucie Folbergerové, DiS.

Návštěvníci projektových dnů si akce vychvalovali a práce s profesionální technikou je velmi nadchla. „Jsem velice ráda, že účast na projektových dnech byla velká, vážíme si toho. Tímto bych ráda všechny žáky 9. ročníků pozvala na další projektové dny, které škola EKONOM připravuje na 15. a 29. ledna 2018. Jedná se o přijímací zkoušky nanečisto, kde si žáci mohou vyzkoušet průběh přijímacího řízení,“ řekla s úsměvem Ing. Jitka Nováková, zástupkyně pro VOŠ.

Autor: David Kastl

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.