Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Mikuláš navštívil EKONOMáky

Zobrazeno: x |
Litoměřice – Na škole EKONOM i letos proběhly oslavy Mikuláše, které byly spojeny se Světovým dnem boje proti AIDS.

Letos se za Mikuláše, čerta a anděla přestrojil třetí ročník oboru Obchodní akademie. Svého úkolu se třída pod vedením paní učitelky Mgr. Olgy Maťákové zhostila s velkým elánem. Pro všechny hříšníky i dobráky si připravila spoustu úkolů a odměn v podobě ovoce, různých sladkostí či pánské ochrany. Právě ta se dostávala z důvodu, že na škole EKONOM se oslavy Mikuláše tradičně pojí se Světovým dnem boje proti AIDS. Nikdo ale nebyl odměněn jen tak. Vybraní žáci museli vždy splnit zábavné úkoly. Mezi nejpovedenější disciplíny se určitě zařadily tance známe pod názvy twerk či swish, dále vyprávění vtipů s ústy plnými bonbonů či rapování básnické skladby Máj.

 

„Letošní Mikuláš byl opravdu výborný, líbily se mi soutěže, které měli třeťáci připravené, u spousty z nich jsem se i zasmála,“ řekla s úsměvem žákyně 2. ročníku Mediální komunikace Kristýna Svobodová. „Mikuláš se letos povedl, byli jsme poučeni, jak se máme při intimním styku chránit, což si myslím, že je v našem věku dobré vědět,“ pronesl žák 2. ročníku Mediální komunikace Michael Apeltauer.

 

Všichni si Mikuláše moc užili a budoucí třeťáci se už teď těší, až si budou moci pro své spolužáky připravit podobnou akci.

 

Autor: David Kastl

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.