Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Klauni na Miss EKONOM

Zobrazeno: x |
LITOMĚŘICE – Žáci střední školy EKONOM z druhého ročníku oboru Mediální komunikace uspořádali soutěž Miss EKONOM, která se již tradičně konala na Hradě v Litoměřicích. Letošní téma znělo „Creepy cirkus“, a proto byla celá třída převlečená za strašidelné klauny v čele s moderátory v roli Harley Quinn (Nikol Lacková) a Jokera (Ondřej Dobrovolný). Z každé třídy byli zvoleni dva zástupci a ti bojovali o zajímavé ceny.

Jako každý rok se na litoměřickém Hradě konala soutěž Miss EKONOM. Nejedná se však o soutěž krásy, ale spíše o sportovní a zábavní akci, na kterou se všichni žáci, učitelé i vedení školy moc těší.

Místo chůze na podpatcích se například soutěžilo o nejhezčí masku nebo se poslepu házelo míčkem na kuželky. Zajímavou disciplínou bylo také pojídání popcornu na čas. Soutěžící si i vyzkoušeli, jak pružné mají tělo. Na pár minut si zahráli na hadí ženy a tvořili různé obrazce. Nechyběl ani společný úkol pro zapojení celé třídy, spolužáci měli během volných chvilek vymyslet rap o životě v cirkuse a ukázalo se, že žáci školy EKONOM jsou zdatní rapeři. V jedné z disciplín byli zapojeni i třídní učitelé, kdy soutěžící kreslili své třídní učitele a ti naopak kreslili pana ředitele, poté se ve výtvorech svých žáků museli najít. I tato disciplína se zařadila k velmi oblíbeným. S ohlasem se setkala i soutěž o nejhezčího klauna, kdy měl jeden z účinkujících pomalovat a obléknout svého kolegu. A protože většina žáků na EKONOMU má ráda zábavu, tak je nejvíce pobavila disciplína s námětem zvířecího namlouvání. Jednou z těžších disciplín bylo prolézání obručí s míčkem mezi čely. Míčky, jak všichni předpokládali, lítaly všude po podlaze, ale porota hodnotila nejen rychlost, ale především kreativitu.

„Miss EKONOM v cirkusovém provedení jsem si moc užil, byla to moje poslední Miss a myslím, že byla povedená. Disciplíny se zbytečně neprotahovaly a mělo to dobrý šmrnc a nápaditost“, řekl Vašek Havlík, žák 4. AM.

Jednotlivé disciplíny hodnotila porota, do které zasedl Ing. Stanislav Srnka, učitel reklamní a marketingové komunikace, Ing. Vendula Bukovská, vyučující německého jazyka a Mgr. Petra Vaňková, učitelka angličtiny.

„S přípravami Miss EKONOM bylo dost práce, neustále jsme něco nového vymýšleli, zdokonalovali a myslím, že se nám to velice povedlo“, prozradila Kristýna Láchová, žákyně 2. AM.

Výsledky Miss EKONOM byly velice těsné. Na třetím místě se umístila třída 3. AO, kterou zastupovala Lucie Martinkovičová a Patrik Paulík. Druhé místo obsadila jen o pár bodů třída 2. AM v zastoupení Kateřiny Gottwaldové a Filipa Bařtipána, a vítězem Miss Ekonom 2017 se stala třída 3. AM, kterou reprezentovala Veronika Martínková a Artur Lysak. Všem moc gratulujeme a těšíme se opět na příští rok.

Autorka: Nikol Lacková, 2. AM

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.