Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Golfové dopoledne s EKONOMem

Vloženo: 6.10.2017 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Terezín – Každý rok škola EKONOM pořádá golfové dopoledne v areálu Kotliny Terezín. Všichni žáci školy EKONOM si zde mohli vyzkoušet sport podnikatelů. Díky panu řediteli Mgr. Pokornému, který je zkušený golfový hráč, a opravdovým mistrům v golfu, měli žáci možnost vyzkoušet si část teoretickou i praktickou.

Nejprve byli žáci rozděleni do menších skupin a postupně se střídali na všech připravených stanovištích. Na prvním stanovišti si mohli vyzkoušet odpalování míčků, na druhém bylo úkolem trefit se do jamky a nakonec vzal pan ředitel žáky přímo na golfovou hru.

 

Atmosféra v tento den byla přátelská, dokonce i počasí se vydařilo. Pro první ročník EKONOMu to bylo něco úplně nového. Byť někteří z nich již hráli golf, tak i pro ně to byla nová zkušenost z kolektivního pohledu. Pro čtvrtý, třetí i druhý ročník to již byla událost známá, avšak stále oblíbená. „Z pozorování mého nového okolí jsem měla opravdu pocit, že jsem si vybrala správnou střední školu,“ s úsměvem prohlásila Sára Vondráčková, žákyně prvního ročníku oboru mezinárodní obchod a cestovní ruch.

Autor: Veronika Hálová

Více v galerii

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.