Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

EKONOMáci si opět vyrazili na seznamovací kurz do Starých Splavů

Vloženo: 6.10.2017 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Staré Splavy - Škola EKONOM si jako každý rok v září pro své nové i stávající žáky připravila již tradiční a velmi oblíbený seznamovací kurz v kempu Borný ve Starých Splavech u Máchova jezera.

I v letošním roce se žáci ze školy EKONOM vydali na seznamovací kurz do Starých Splavů. Všechny ročníky se zde mohly vzájemně poznat, užít si spoustu sportovních aktivit, vyzkoušet svou odvahu v lanovém centru anebo si postavit vlastní vor na vodu. Letos se žáci nově mohli těšit i na netradiční sportovní soutěž nazvanou „EKONOM RACE“ připravenou ředitelem školy Mgr. Miroslavem Pokorným a učitelem Ing. Ondřejem Maršíkem. Jednalo se o závod jednotlivců, který spočíval ve vyběhnutí do kopce Borný a zároveň se při běhu plnily různorodé úkoly. „Sáhla jsem si na svoje dno, ale jsem na sebe pyšná, že jsem tento závod dokázala dokončit,“ řekla Zoya Mintová, žákyně 3. ročníku mediální komunikace.

Žáci trávili večery společně s učitelským sborem u zapáleného táboráku, kde pokračovali v soutěžní atmosféře. Konec dne si všichni zpříjemnili oblíbenými písněmi. „Seznamovací kurz je má nejoblíbenější část školního roku, protože se zde poznáme s novými žáky a užijeme si i mnoho srandy s těmi stávajícími,“ řekla s úsměvem Lucie Folbergerová, DiS, třídní učitelka 3. ročníku mediální komunikace.

Více viz GALERIE.

Autorka: Veronika Martínková

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.