Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Slavnostní zahájení školního roku na škole EKONOM

Vloženo: 24.8.2017 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
Litoměřice - Stejně jako na každé základní a střední škole se i na škole EKONOM na začátku září uskutečnilo pro všechny žáky školy slavnostní zahájení školního roku 2017/2018.

Celý slavnostní ceremoniál proběhl v prostorách Gotického hradu v Litoměřicích. Vše začalo v ranních hodinách, kdy se úvodního slova ujal pan ředitel Mgr. Miroslav Pokorný. V programu byla i imatrikulace nových prvních ročníků. V letošním školním roce 2017/2018 se na střední odborné škole EKONOM v Litoměřicích otevřely dvě nové třídy. Jedna třída se zaměřením na mediální komunikaci a webový design a druhá třída se zaměřením na mezinárodní obchod a cestovní ruch. „Zahájení se mi líbilo moc, je to lepší, než první den sedět hned ve školních lavicích,“ řekla s úsměvem Veronika Veselá, žákyně prvního ročníku oboru mediální komunikace a webový design. Na konci tohoto slavnostního dne se promítl školní film, který zpracovala třída 2. AM se svojí třídní učitelkou Lucií Folbergerovou. „Film se mi moc líbil, je vidět, že si na tom druháci dali velkou práci,“ prohlásila studentka Kristýna Svobodová, žákyně druhého ročníku oboru mediální komunikace. „Škola EKONOM přeje všem svým žákům hodně štěstí v novém školním roce,“ vzkazuje všem žákům zástupkyně ředitele paní Zabilanská.

Autor: David Kastl

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.