Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

DOD - PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY NANEČISTO

Vloženo: 6.2.2017 | Autor: Novakova| Zobrazeno: x |
LITOMĚRICE – Vyzkoušet si průběh přijímacích zkoušek a nebýt ve stresu. To byl hlavní důvod přijímaček nanečisto, které si pro žáky základních škol připravila střední škola EKONOM

Ve dnech 31. ledna a 13. února měli žáci devátých tříd možnost ověřit si své znalosti v matematice a v českém jazyce podle zadání testů CERMATu. „Zaujalo mě, že tam bylo více možností, dalo se vybrat a byly to celkem i snadné otázky. Vlastně ty, které jsme probíraly na základní škole, nebylo to nic obtížného,“ usmívala se žákyně deváté třídy, která se testů zúčastnila.

 

Přijímací zkoušky nanečisto si přišlo vyzkoušet 66 žáků, kteří tak získali užitečné informace k blížícímu se přijímacímu řízení na střední školy. „U češtiny mě nic nepřekvapilo, ale bojím se matematiky. Čeština vždycky byla moje silnější stránka, ale bylo tam pár cvičení, u kterých jsem váhala,“ shrnula přijímací zkoušky žákyně 9. třídy základní školy. „Podle výsledků testů z matematiky je patrné, že se jedná o slabší stránku žáku 9. tříd základních škol, a proto jsme připravili na 27. února od 15 hodin den otevřených dveří na téma Matematická příprava na přijímací zkoušky do střední školy,“(více zde) dodala Magda Zabilanská, zástupkyně ředitele školy. Žáci mají tak díky škole EKONOM další možnost, jak se připravit a nebýt ve stresu.

 

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.