Kotva

Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A OBCHODNÍ AKADEMIE

Vstup do škola on-line





Fotogalerie

Tisk
Mapa webu
A
A
A

Ekonom v oblacích

Škola Ekonom přivítala tým z firmy Dron Pro, který žáky i pedagogy, zasvětil do světa dronů a jejich pilotáže. Během dne však žáci zjistily i spoustu znalostí o českém pivovarnictví.

 
 

Co jinde nezažijete? Golfové dopoledne se školou EKONOM

Golf Kotlina Terezín: Tradiční golfové dopoledne proběhlo v pátek 20. 9. 2024 za nádherného počasí na golfovém hřišti v Terezíně.

 
 

Škola EKONOM vstoupila do nového školního roku 2024/2025

Litoměřice: Unikátní prostory gotického hradu přivítaly hosty školy EKONOM, která zde slavila tradiční zahájení školního roku.

 
 

Slavnostní ukončení školního roku 2023/2024

Gotický hrad Litoměřice: Reprezentativní prostory historického hradu ožily slavnostní událostí na závěr školního roku.

 
 

Škola EKONOM vyrazila do Moritzburgu

Moritzburg, Německo: Vyšší ročníky naší střední školy vyrazily na odbornou exkurzi do zajímavé turistické destinace. Uplatnili tak nejen své znalosti německého jazyka, ale i dovednosti získané v předmětu Cestovní ruch.

 
 

EKONOMáci objevují české zámky

Frýdlant: Státní zámek a hrad se stal cílem odborné exkurze prvního ročníku Obchodní akademie EKONOM.

 
 

Závěrečný projektový den na škole EKONOM

Litoměřice: Žáci školy EKONOM se vždy těší na závěr školního roku. Vedení školy jim připravuje zajímavé projekty, na které pak ještě dlouho vzpomínají.

 
 

Sportovní den školy EKONOM

Koupaliště Litoměřice: Sport neodmyslitelně patří ke škole EKONOM. Žáci se celý rok těší na tradiční sportovní projektový den na místním koupališti.

 
 

Mediální projektový den

Během školní výuky předmětu mediální výchova proběhlo praktické cvičení žáku. Žáci si trénovaly létání s drony, natáčení reportáží a spoustu dalšího. Protože se blíží konec školního roku, byl tento den zakončený zmrzlinovými hody.

 
 

„Jedeme bomby“ s Vladimírem Hronem

Dům kultury Litoměřice: Žáci školy EKONOM se zúčastnili natáčení nového videoklipu moderátora, baviče a imitátora Vladimíra Hrona.

 
 
12 ... 13
Celkem: 122 článků
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.