Váš e-mail:*
Vaše jméno:*
Předmět zprávy:*
Vaše zpráva:*
* Povinná pole

NAPIŠTE NÁM Jsme on-line
VOŠ, OA, SOŠ a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Ekonom
ODBORNÉ KURZY
Škola on-line





Fotogalerie
Tisk
Mapa webu
A
A
A

Kurz ECDL, EBCL

Vloženo: 11.9.2016 | Autor: admin| Zobrazeno: x |

ECDL - European Computer Driving Licence

 

je celosvětově rozšířený vzdělávací koncept v oblasti počítačové (digitální) gramotnosti a digitálních znalostí a dovedností, který vznikl za podpory Evropské komise v polovině 90. let minulého století

 

Koncept ECDL zároveň určuje metodu, jakou jsou digitální znalosti a dovednosti objektivně a nezávisle ověřovány. Tato metoda je založena na praktických zkouškách prováděných s využitím běžné výpočetní techniky a v reálném programovém prostředí.

 

Ověřování digitálních znalostí a dovedností dle konceptu ECDL je mezinárodně uznávané, celosvětově procesně standardizované, objektivní a nezávislé na výpočetní technice a programovém prostředí, na kterém jsou zkoušky prováděny. V celém světě využívá jednotné a pravidelně aktualizované databáze testovacích úloh. Ověřování počítačové (digitální) gramotnosti dle konceptu ECDL mohou provádět pouze akreditovaná testovací střediska a za tímto účelem odborně připravení testeři akreditovaní dle mezinárodních pravidel. Úspěšní absolventi zkoušek ECDL mohou získat některý z ECDL Certifikátů, které mají mezinárodní platnost.

 

Naše škola je zároveň testovacím střediskem ECDL

 

Zájemci o složení jakékoli zkoušky nebo zkoušek v rámci ECDL programů dostupných v ČR se mohou přihlásit k těmto zkouškám přímo do našeho akreditovaného testovacího střediska a dohodnout si konkrétní podmínky zkoušek (požadovaný počet zkoušet z vybraných modulů, požadovaný typ certifikátu, testovací platformu pro každou konkrétní zkoušku, termín a pořadí zkoušek, cenu za poskytnuté služby a podobě).

 

Naše středisko testuje moduly:

 

M2-M7, M9, M10, M12, M14

 


 

EBC*L - The European Business Competence* Licence 

 

(dále také EBC*L) je mezinárodně uznávaný certifikát, který dokládá, že jeho držitel/držitelka má dostatečné znalosti a dovednosti v oblasti ekonomiky a podnikání.

 

Držitel certifikátu má klíčové znalosti potřebné pro:

  • vstup do světa obchodu
  • rozhodování v rámci podnikových procesů
  • založení nového podniku
  • ekonomicky odpovědné rozhodování  v praxi

 

EBC*L je v současnosti uznávaným kvalifikačním standardem pro oblast řízení a obchodu ve více než 31 zemích (například Rakousko, Německo, Velká Británie, Maďarsko, Itálie, Polsko, Bulharsko, Švýcarsko, Rumunsko, Slovinsko, Řecko, Malta a další) a v průběhu příštího roku by měl být rozšířen ve všech evropských státech.

 

Systém EBC*L je srovnatelný v celé Evropě, ale vždy akceptuje zvyky, obchodní právo a prostředí konkrétní země. Jednotný způsob testování a mezinárodní platnost certifikátu umožňuje sbližování firem a jednotlivců a podporuje mobilitu studentů a pracovníků.

Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.